Апликацијата

Чувајте го вашето здравје и грижете се за вашите нозе!

Апликацијата Флеби се базира на знаењето на лекарите и вештачката интелигенција. Им помага на корисниците да ја проценат нивната здравствена состојба и ризикот од проширени вени.

ПРЕЗЕМИ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА

Апликацијата користи научно знаење и знаење на специјалисти.
Апликацијата користи научно знаење и знаење на специјалисти

Во професионалниот дизајн на апликацијата учествуваа васкуларен хирург, физиотерапевти, нутриционист и други експерти. Со помош на нивното знаење ќе можете да ја процените здравствената состојба на вашите нозе и да добиете личен совет за здрави и убави нозе.

Лични совети за здрави и убави нозе
Лични совети за здрави и убави нозе

Советите во апликацијата се прилагодени на здравјето на вашите нозе. Во написите можете да добиете основни знаења за проширени вени, превентивни мерки, исхрана и вежбање, начин на живот, убавина и изглед и многу повеќе. Апликацијата ќе ве поттикне да се справите со проблемот, а исто така ќе направи да се чувствувате подобро.

Едноставни вежби за убави нозе
Едноставни вежби за убави нозе

Редовните лесни вежби прават чуда за здравјето и изгледот на вашите нозе.

Проширените вени не се само естетски проблем – тие ќе напредуваат ако не се лекуваат. Едноставно и лесно вежбање се препорачува ако веќе имате симптоми, како што се тешки нозе и отоци, и ако сте меѓу луѓето со зголемен ризик од проширени вени.

ПРЕЗЕМИ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА

Најчесто поставувани прашања

Дали апликацијата е бесплатна?

Да, апликацијата Флеби е потполно бесплатна, бидејќи сметаме дека повеќе луѓе треба да научат за проширените вени и да ја спречат нивната прогресија.

Може ли да го споделам извештајот за здравствената состојба на нозете со мојот лекар?

Да секако! Можете да го испратите на себе и/или на вашиот лекар по е-пошта за да разговарате и да одлучите заедно за текот на лекувањето.

Зошто да верувам во апликацијата Флеби?

Апликацијата е дизајнирана од група специјалисти (васкуларни хирурзи, физиотерапевти и нутриционисти).

ПРОШИРЕНИ ВЕНИ?
Совладајте ги проширените вени.

ПРОШИРЕНИ ВЕНИ?

Совладајте ги проширените вени.

Прочитајте како